se header_se_moderskeppet Browser Contact Download Shop Home Twitter Facebook Mail 20rabatt_moderskeppet_se

Moderskeppet.se – 3,5h videokurs på svenska
Skanna olika bildmaterial med SilverFast 8

Kära användare av SilverFast ,

Härliga nyheter för alla svenska och skandinaviska användare av SilverFast. Moderskeppet.se har precis släppt en väldigt komplett skanningsguide online. Foto och bildbehandlingsexperten Gustaf Hellsing har skapat en över tre timmar lång videokurs som lär dig grunderna och avslöjar många avancerade tekniker för SilverFast 8. Den hjälper dig att få briljanta digitala bilder från alla möjliga original.

Gustaf visar hur du sätter upp SilverFast och han ger en teoretisk bakgrund till begrepp som upplösning, dynamiskt omfång och andra viktiga skanningsbegrepp. Huvuddelen av videokursen förklarar i detalj olika skanningstekniker och funktioner i SilverFast för att med framgång digitalisera svartvita foton, färgbilder, negativ och dia. Besök Moderskeppets videokurs i SilverFast. För att få en bild av kursen är de första avsnitten gratis och kräver inte medlemskap.

moderskeppet_screen_small
(Klicka för förstoring)

Moderskeppet: « Att skanna in släktens gamla bildskatt kan vara tålamodsprövande. Då är det skönt att att göra helt rätt på en gång och inte löpa risken att få göra om allting.

Skanningsexperten Gustaf Hellsing ger dig den tryggheten – oavsett om du vill skanna vanliga foton, negativ, dia eller allting på en gång. »


2awards

With best wishes for brilliant pictures
yours
Karl-Heinz Zahorsky
President & CEO
LaserSoft Imaging AG

footer_en RSS Feed Blog Twitter Facebook Videos Comparison Supported Cameras Supported Scanners